Marina napustio Goricu

Subota, 28.12.2019.
Pregledano 1217 puta
Marina napustio Goricu
Redove Gorice napustio je Mario Marina, zamjenik kapetana i važan prvotimac, igraĆØ sa višegodišnjom karijerom u klubu za koji je imao 102 nastupa. Marina odlazi u Azerbajdžan, gdje Ʀe igrati za FC Sabah iz Bakua.

"Nažalost, došlo je vrijeme za rastanak, za novu stranicu u mom životu i karijeri. Proveo sam prekrasno razdoblje u HNK Gorici, vrijeme u kojem smo postigli vrhunske rezultate i nadam se da Ʀe klub nastaviti iƦi u tom smjeru. Zahvaljujem svima, apsolutno svakom ĆØlanu kluba, od predsjednika do ĆØistaĆØica, a najviše hvala mojim suigraĆØima i struĆØnom stožeru na ĆØelu s trenerom JakiroviƦem", rekao je Marina na odlasku iz kluba u kojem je proveo tri i pol sezone u dva mandata.

Marina je u Goricu prvi put došao je u zimu 2016. godine iz Šibenika, pri ĆØemu se zadržao godinu dana. Vratio se opet nakon pola sezone provedene u Širokom Brijegu i u Gorici se zadržao sve do sada, pri ĆØemu je imao iznimno važnu ulogu u borbi za ulazak u HT Prvu ligu, kao i izgradnju statusa kakvog klub danas ima u prvoligaškom društvu.

Zbog svega što je uĆØinio za klub u proteklom razdoblju, klub je odluĆØio Mariju ispuniti želju da okrene novu stranicu u karijeri i okuša se u inozemstvu.