Jakirović više nije trener Gorice

Ponedjeljak, 24.02.2020.
Pregledano 684 puta
Foto galerija
Foto galerija
Jakirović više nije trener Gorice
Sergej Jakirović od danas više nije trener Gorice.
Naš dosadašnji trener otišao je s klupe naše prve momčadi nakon 616 dana u ulozi šefa stručnog stožera. U tom razdoblju vodio je Goricu u 61 službenoj utakmici.


"Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukčiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj, nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede", rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.


Ovim putem iskreno se zahvaljujemo Sergeju na svemu što je učinio za Goricu i želimo mu puno sportskog uspjeha, zdravlja i sreće u budućnosti.

Hvala i tebi Marine !

Došao nam je kao klinac, s nepunih 26, ali vrlo brzo je naš Marin Ivančić dokazao da su godine samo broj. I da je majstor za kondicijsku pripremu. Istovremeno naoružan širokim osmijehom i nemilosrdan u brojanju pretrčanih kilometara i podignutih kilograma, zajedno sa šefom Jakirom ostavio je dubok, neizbrisiv trag u svim prvoligaškim uspjesima našega Kluba. I postao dio naše obitelji.


Sretno u novim izazovima i hvala ti, Marine!