Jakiroviæ više nije trener Gorice

Ponedjeljak, 24.02.2020.
Pregledano 1374 puta
Foto galerija
Foto galerija
Jakiroviæ više nije trener Gorice
Sergej Jakiroviæ od danas više nije trener Gorice.
Naš dosadašnji trener otišao je s klupe naše prve momèadi nakon 616 dana u ulozi šefa struènog stožera. U tom razdoblju vodio je Goricu u 61 službenoj utakmici.


"Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukèiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se dogaðaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopæe ne znaèi da neæemo u buduænosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviæu za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da æe napraviti veliku karijeru u buduænosti, ne samo u Hrvatskoj, nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno æe imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat æemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede", rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Èrnko.


Ovim putem iskreno se zahvaljujemo Sergeju na svemu što je uèinio za Goricu i želimo mu puno sportskog uspjeha, zdravlja i sreæe u buduænosti.

Hvala i tebi Marine !

Došao nam je kao klinac, s nepunih 26, ali vrlo brzo je naš Marin Ivanèiæ dokazao da su godine samo broj. I da je majstor za kondicijsku pripremu. Istovremeno naoružan širokim osmijehom i nemilosrdan u brojanju pretrèanih kilometara i podignutih kilograma, zajedno sa šefom Jakirom ostavio je dubok, neizbrisiv trag u svim prvoligaškim uspjesima našega Kluba. I postao dio naše obitelji.


Sretno u novim izazovima i hvala ti, Marine!