Gorica - Rudeš 3 - 1

Subota, 30.10.2010.
Pregledano 11195 puta
Foto galerija
Foto galerija
Bajto 3 : 0 68'
Video galerija
Gorica - Rudeš 3 - 1

U ne baš preuzbudljivoj utakmici pred petstotinjak gledatelja nogometaši Gorice su taktički i stanjem na terenu u potpunosti nadigrali Rudeš koji u 90 minuta nije uspio ozbiljnije ugroziti vratara Koprića. Gorica je čvrstinom i stalnim posjedom lopte u nogama od prve do posljednje minute čvrsto držala sve konce igre u svojim nogama.
Gorica je povela već u 10. minuti pogotkom Dvornekovića koji je prodorom u šesnaesterac malo iskosa odlično opalio i pogodio bliži kut vratara Žune.
Mogli su nogometaši Gorice povećati vodstvo u nekoliko navrata, ali Celčić i Dvorneković nisu bili dovoljno koncentrirani, no u 42. minuti Celčić lijepim poluvolejem svladava nemoćnog vratara gostiju za potvrdu dominacije domaćih.
U nastavku domaći reklamiraju jedanaesterac na Dvornekoviću u 63. minuti no sudac je mislimo ipak ispravno procijenio da prekršaja nije bilo, no zato nekoliko minuta kasnije na istoj poziciji kada je Dvorneković doslovno odsječen s leđa dileme nije bilo. Siguran realizator kaznenog udarca bio je Bajto u 68. minuti.
Rudeš je smanjio također iz kaznenog udarca u 80. minuti nakon što je jedan bezazlen centaršut pogodio neopreznog Gegića u ruku, te je Ščrbec smanjio rezultat na 3 : 1.
U momčadi Gorice svi su bili na visini lidera, a Crnov je uz Dvornekovića odigrao vrlo dobru partiju što će svakako veseliti trenera Petravića pred gostovanje u Suhopolju.
No danak opomenama platili su na današnjoj utakmici Perić, Pek i Celčić kojima je ovo treća opomena i na njih se neće moći računati pa će Petravić u Suhopolje morati voditi barem dvojicu juniora.
Posjeta je bila nešto slabija (procjena oko petstotinjak gledatelja), ali svakako veseli poveća skupina Šljakera koja je danas bila vidljivo brojnija i bez čije podrške igrači sigurno ne bi dali ovakav doprinos pobjedi.