Održana redovna godišnja Skupština

Petak, 04.07.2014.
Pregledano 5563 puta
Foto galerija
Foto galerija
Održana redovna godišnja Skupština
Gorica je prema tradiciji nakon završetka proljetne sezone odradila i izvještajnu godišnju Skupštinu. Skupštini je nazočilo 23 od ukupno 29 zastupnika, a osim skupštinara sjednici su nazočili i zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević, gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, predsjednik gradskog vijeća Tomo Vidović, član IO HNS-a Stjepan Merkaš, direktor reprezentacija Zorislav Srebrić, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice Goran Kovačić, predsjednik NS Velike Gorice Željko Mihalj i instruktor nogometa pri NS Velike Gorice Stjepan Grđan, predstavnici Udarnika - Filip Gabelica, predsjednik i Ivica Krmpotić, sportski direktor. Svi nazočni su riječima pohvale okarakterizirali proteklu sezonu i zaželjeli klubu daljnje uspjehe i ispunjenje planova. predstavnici HNS-a bisli su oduševljeni sinergijom kluba i čelništva grada, a gradonačelnik i zamjenik župana te svi ostali govornici su najavili daljnju potporu klubu koji najveći dio proračuna troši za razvoj mladih i ulaganje u infrastrukturu. 

Po prvi puta na skupštini je prikazan video materijal koji je predočio cjelokupni rad kluba tijekom 2013. godine u svim područjima djelovanja – seniorskoj momčadi, nogometnoj školi, stručnom kadru, natjecanjima i trenažnim procesima, infrastrukturi i financijskom poslovanju, umjesto čitanja pisanih izvješća u. Ovaj način prezentacije rada izuzetno je bio dobro prihvaćen od strane članova skupštine i nazočnih gostiju što su u svojim izlaganjima i istaknuli.

Skupština kojom je predsjedavao njen predsjednik Ervin Kolarec jednoglasno je usvojila sva izvješća i programe rada i financijskog poslovanja. Brojni govornici istaknuli su velike pohvale na rezultate kluba koji su zaista izuzetni za izvještajno razdoblje a za koje su zaslužni prije svih i Grada i Županije zbog financijske pomoći ali i svi nazočni članovi skupštine te klupska uprava.